Warme gerechten

VoorgerechtenPrijs per persoon
Kreeftensoep €4,50,-
Tomatensoep €3,50,-
Garnalen cocktail €9,95,-
Rundercarpaccio €7,95,-
Garnalen kroket 2 st €7,95,-
Bordje ham met meloen €7,95,-
Bordje gerookte zalm met truffel mayonaise en garnalen €11,95,-

 

HoofdgerechtPrijs per persoon
Scampi in knoflook roomsaus of pikante saus (10 scampi’s) €15,95,-
Vispannetje (4 soorten vis ) €14,95,-
Zalm in kreeftensaus €14,95,-
Paling in't groen €19,95,-
Warme beenham met mosterdsaus €13,95,-
Kip saté met saus 3 stokjes p.p met vers gebakken stokbrood. €9,95,-
Varkenshaas met champignonroom saus of pepersaus. €16,95,-
Huisgemaakte balletjes gehakt in tomatensaus. €14,95,-
Tong rolletjes in kreeftensaus. €16,95,-
Kalkoen pochette in porto saus gevuld met gehakt, room, witlof en ham €13,95
Rundertong in maderasaus. €14,95
Kalfsrolletje gevuld met gehakt, rijstpasta, kruiden en, olijfjes omwikkeld met spek, in een heerlijke tomatensaus. €14,95
Kabeljauwhaas met venkel met pernod, anijs en zongedroogde tomaatjes €16,95
Eendenfilet in sinaasappelsaus €15,95
Filetmignon in pepersaus €18,95

*Wordt standaard geserveerd met aardappelgratin of provencaalse aardappeltjes met zuiderse groenten: paprika, ui, gourget - met look, rosermarijn en specerijen in de oven gebakken. Alles wij zelf op locatie blijven kunt u er ook voor kiezen aardappel kroketten of frietjes te nemen.

NagerechtenPrijs per persoon
Creme brullee €3,95,-
Chocolade mouse €2,95,-
Tiramisu €3,95,-
Chocolade mouse deluxe €3,95,-
Grand Dessert €9,95,-

*Uiteraard is het mogelijk de buffetten te combineren of aan te vullen met koud en warm. Gratis gebruik van borden, bestek en warm houd toestellen. Indien vuil retour rekenen wij hier € 2.00 per persoon voor.

 

Assortiment:
Ossenhaas * Spareribs * Gebraden kip filet * Herten filet * Huisgemaakte stoverij * Parelhoen filet in roomsaus *Konijn op grootmoeders wijze * Vol-au-vent * Ragout van jonge everzwijn(seizoens gebonden) * Eenden filet in sinaasappelsaus * Mechelse koekkoek * Piepkuiken * Fazantfilet in cognacroom saus * Gevulde sint jacobsschelpen * Kabeljauwhaas met prei * Kalkoenfilet in citrussaus * Aardappel kroketten * Aardappel puree * Tagiatelle.

Ook staan we open voor suggesties.

U bevindt zich hier: Home Warme gerechten